Aktuellt på biblioteket

Bokpicknick i Mörbylånga, Färjestaden och Degerhamn

Dags för strand- och hängmatteläsning! Är du mellan 6 och 12 år gammal eller känner du någon i den åldern som gillar att läsa? Då är bibliotekets bokpicknick något att delta på.

Sommarens öppettider på biblioteken från 1 juni

Från och med den 1 juni börjar vi med sommarens öppettider. Meröppet på Mörbylånga bibliotek, Färjestadens bibliotek och Degerhamns bibliotek alla dagar kl. 7-22. För att få tillgång till tjänsten måste du fylla I ett avtal på plats tillsammans med personal under ordinarie öppettider.

Babyhäng på Färjestadens bibliotek 1 juni kl. 09:30

På onsdagen den 1 juni kl. 09:30 bjuder Färjestadens bibliotek till Babyhäng. Kom med din bebis så läser vi, ramsar och undersöker enkla pekböcker tillsammans. Äldre syskon får gärna följa med. Obs! Föranmälan lämnas via telefon eller e-post.

Vårens boktips

Veckans boktips går i vårens tecken. Vad sägs till exempel om att läsa och lära dig med om Dahlior, ekologisk odling och tips och knep för att lagra rätt eller varför inte inspireras av böcker om att snickra i trädgården och trädgårdsdesign?

IT-hjälp på biblioteket

Nu erbjuder vi IT-hjälp för bibliotekets digitala tjänster på biblioteket igen! Boka tid redan idag!

Restriktionerna slopas men pandemin är inte över.

Nu tar vi med oss det vi lärt oss under de två senaste åren. Visst är det skönt att samhället äntligen kan börja öppna igen! Det ska vi njuta av. På biblioteket innebär det att vi återigen kan bjuda in till fysiska evenemang. Men jämfört med förra året är vi nu ännu mer beredda på att snabbt ställa om verksamheten och tänka digitalt om det skulle krävas. 

COVID-19 information

Här nedan finns information samlad från Mörbylånga kommun rörande det nya coronaviruset Covid-19. Mörbylånga kommun följer händelseutvecklingen och samarbetar med Region Kalmar och andra myndigheter.

Nya böcker

248184
Av: Wängberg-Eriksson, Kristina
256980
Av: Grundberg Wolodarski, Karin
256154
Av: Thulin, Adam
256969
Av: Jörgensdotter, Anna
257717
Av: Unamuno, Miguel de
Av: Ericson, Ulla
Av: Bahari, Henrik
253315
Av: Blixt, Hanna
257133
Av: Kvensler, Ulf
257715
Av: Batistini, Bella
256970
Av: Österdahl, Martin
257716
Av: Lindqvist, Sven
Av: Farrokhzad, Athena

Evenemang

Laddar

Facebook

Språk