Öppettider - Folkbiblioteken

Det är aldrig långt till biblioteket. Klicka här för att se våra öppettider.

VÅRENS ÖPPETTIDER

RBYLÅNGA BIBLIOTEK OCH FÄRJESTADENS BIBLIOTEK

Tisdag: 10:00-18:00

Onsdag: 10:00-16:00

Torsdag: 10:00-16:00

Fredag: 10:00-16:00

Lördag: 10:00-13:00

DEGERHAMNS BIBLIOTEK

Måndag: 13:00-18:00

Torsdag: 10:00-16:00

Obs! Mellan kl. 12:30 och 13:00 är informationsdisken obemannad på samtliga bibliotek. Vi kan inte heller ta emot några telefonsamtal under denna tid. Det går fortfarande att låna och återlämna i våra utlåningsautomater inne på biblioteket.

För allas säkerhet - Håll avstånd och visa hänsyn och fortsätt visa hänsyn till varandra

Vi ber er att fortsätta att hålla avstånd till varandra och visa hänsyn och hjälpa oss att undvika trängsel i lokalerna.

Stanna hemma om du är sjuk/förkyld eller har något av följande symptom:

• Hosta, feber, andningsbesvär

• Snuva, nästäppa, halsont

• Huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk

• Minskat luktsinne eller diarré

Ny låntagare på biblioteket?

Är du på Öland under sommaren och vill registrera dig som ny låntagare? Klicka här för att registrera dig!

Installation av Meröppet har blivit försenad

Vi hoppas på  att kunna erbjuda Merröppet i Färjestaden, Mörbylånga och Degerhamn under hösten 2021

Arbetet pågår för fullt för att installera Meröppet på våra tre folkbibliotek. Den planerade installationen för Meröppet har blivit försenad.

Vi jobbar för att kunna erbjuda tjänsten igen under hösten.

Läs mer om Meröppet och annat som händer på bibliotekets webbsida och våra sociala medier där du hittar oss under Biblioteken i Mörbylånga kommun.