angle-left Information - Corona Covid-19

Information - Corona Covid-19

På grund av Corona gäller samma regler hos oss som i skolan och i övriga samhället. Du ska vara frisk i två dagar innan du besöker biblioteket. Due to Corona we want to remind you that the same rules apply the library as in the rest of the community. You should be free off symptoms for at least two days before you visit the labrary.

Är du förkyld, har hosta eller är sjuk så ska du stanna hemma. Du ska vara frisk i två dagar innan du besöker biblioteket. Tack för visad hänsyn!

Dear Visitors!

Therefore you should stay home if you have a cold, a cough or are sick. You should be free off symptoms for at least two days before you visit the labrary. Thank you for your cooperation!

sv-se en-gb